دوره های جوشکاری،برشکاری و بازرسی زیرآب 1402

دوره های جوشکاری،برشکاری و بازرسی زیرآب 1402

دپارتمان فنی و مهندسی کیش تک ؛

اگر قصد گرفتن مدرک مهندسی را دارید، مطمئنا دوست دارید تا بدانید که کدام از یک رشته‌های مهندسی بیشترین درآمد را در بازار کار دارند. هنگام انتخاب یک مسیر شغلی خاص، بینش شغلی به شما کمک می‌کند تا تعیین کنید کدام شغل در رشته انتخابی شما بهترین است و باید آن را دنبال کنید. بر اساس بررسی‌های بازار و همچنین مشاهده رشد رشته‌های مهندسی، چندین گزینه شغلی در رشته مهندسی وجود دارد که هم برای شما ثبات شغلی را فراهم می‌آورند و هم می‌توانید به گرفتن حقوق بیشتر در این رشته‌ها بیشتر امیدوار باشید.

کد دوره

عنوان استاندارد دوره

پیش نیاز

مدت دوره

گواهی صادره

شهریه (تومان)

4852

جوشکاری زیر آب

غواصی تک ستاره / تاییدیه سلامت

67 ساعت

انجمن آهن و فولاد ایران / سازمان فنی و حرفه ای / گواهی بین المللی آکسفورد سرت

38/500/000

4860

برشکاری زیرآب

غواصی تک ستاره / تاییدیه سلامت

70 ساعت

سازمان فنی و حرفه ای / گواهی بین المللی آکسفورد سرت

37/500/000

4910

بازرسی سازه‌های دریایی

غواصی تک ستاره / تاییدیه سلامت

30 ساعت

بازرسی بین المللی ایرانیان ایرکو / گواهی بین المللی آکسفورد سرت

23/500/000

4002

غواصی تک ستاره

تاییدیه سلامت

16 ساعت

فدراسیون بین المللی غواصی و نجات غریق / گواهی بین المللی آکسفورد سرت

11/500/000

4911

بازرسی شناورهای دریایی (قایق و کشتی)

غواصی تک ستاره / تاییدیه سلامت

30 ساعت

بازرسی بین المللی ایرانیان ایرکو / گواهی بین المللی آکسفورد سرت

23/500/000

دوره آموزش تخصصی چیلرهای جذبی

پکیج جوشکاری تخصصی زیر آب باهمکاری پردیس فناوری کیش و انجمن آهن و فولاد ایران ؛

همکاری-پردیس-فناوری-کیش-و-انجمن-آهن-و-فولاد-ایران

پردیس فناوری کیش با همکاری انجمن آهن و فولاد ایراندر جهت ارتقای تخصصی فعالان و صنعت گران فناوری جوش ، ورفع نیاز صنایع مهندسی و فنی مرتبط اقدام به برنامه ریزی و برگزاری اولین پکیج دوره مشترک حرفه ای تئوری و عملی جوشکاری زیر آب نموده است . این دوره ویژه نیروی کار ماهر و فنی جوشکاری می باشد ، که نیازمند و علاقه مند به فراگیری روش ها و تکنیک های استاندارد فنی جوشکاری زیرآب در زمینه های صنعتی مختلف می باشند .

که شامل 3 بخش می باشد ؛
  • دوره جوشکاری زیرآب  مقدماتی
  • دوره جوشکاری زیرآب پیشرفته
  • دوره جوشکاری زیرآب تخصصی

جهت اطلاعات بیشتر به وب سایت جوشکاری زیرآب مراجعه نمایید .

دوره آموزش تخصصی چیلرهای جذبی

دوره برشکاری زیرآب ؛

دوره برشکاری زیرآبدر صورتی که شما نیز در دسته افرادی قرار‌ می‌گیرید که به رشته‌های غواصی صنعتی و دنیای زیر آب‌ها علاقه دارید، برشکاری یک شغل مناسب برای شما بوده است . در این دوره سرفصل‌های کاربردی و ضروری برای آماده سازی برشکاران برای کار در شرایط واقعی نظیر آموزش برشکاری زیر آب با روش‌های مختلف، ابزارها و تجهیزات برشکاری، شیوه صحیح در بکارگیری تکنیک‌ها، مزایا و معایب آن‌ها، انواع الکترود به کار رفته، دستورالعمل‌های ایمنی و غیره آموزش داده‌ می‌شود.

همچنین در نظر بگیرید که در شروع این دوره لازم است تا از مجموعه‌‌‌ای پیش نیاز‌های اولیه برخوردار باشید که این پیش نیازها در دسته‌های سلامتی و جسمانی، سنی، تحصیلی و مهارت‌های اولیه تعریف‌ می‌شود. پیش از هر چیز لازم است تا فرد از سلامت جسمانی و بدنی خود با مراجعه به پزشک و انجام دادن برخی آزمایشات مطلع شده و تاییدیه پزشک را دریافت کند. از طرفی از آن جا که کار در آب انجام‌ می‌گیرد، داشتن مهارت‌های اولیه غواصی و چهار شنای اصلی از واجبات خواهد بود. در خصوص سن و تحصیلات نیز حداقل سن ۱۸ سال و مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه برای رسیدن به بلوغ جسمی، روحی و فکری در نظر گرفته شده است.

انواع شیوه‌های برشکاری زیر آب

در برشکاری زیر آب می‌توان از قوس الکتریکی و الکترود تو خالی و جوشکاری پلاسما بهره گرفت و در محیط زیر آب یا هوای آزاد هم می‌توان از اکسیژن فشرده استفاده کرد که هوای فشرده اغلب توسط اکسیژن جایگزین شده و مشعل زیر آب روشن‌ می‌شود. جوشکاری پلاسما از دستگاه‌های مخصوصی کمک گرفته که به وسیله مخلوط گازها ( آرگون- هیدروژن و ازت) کار‌ می‌کنند. فشار گازهای محفظه، متناسب با عمق آب که برشکاری در آن انجام‌ می‌گیرد انتخاب خواهد شد. سایر سیستم‌هایی که برای این کار مورد استفاده قرار‌ می‌گیرد به شرح زیر است:

  • برشکاری با اکسیژن- استیلن و یا هوای فشرده
  • برشکاری با اکسیژن – هیدروژن و یا هوای فشرده
  • برشکاری با اکسیژن و بنزین.

انواع برشکاری زیرآب در پردیس فناوری کیشبرشکاری در حالت کلی به سه شیوه دسته‌بندی‌ می‌شود که شامل روش اکسیژن – هیدروژن، اکسیژن قوسی و قوس فلزی است که هر یکی از این سه روش را بررسی‌ می‌کنیم:

  • روش اکسیژن – هیدروژن:

در این روش از کمپرس اکسیژن و هوای تحت فشار برای برشکاری استفاده می‌شود که بسیار شبیه به برشکاری در حالت عادی است اما مهم‌ترین تفاوت آن در این است که فرآیند با فشار گاز بالا انجام می‌گیرد که هرچه عمق بیشتر باشد فشار نیز باید افزایش پیدا کند.

  • روش اکسیژن قوسی:

این حالت با میزان اکسیده شدن فلزات ارتباط دارد که حرارت بر روی فلز متمرکز شده و سپس اکسیژن به آن نقطه وارد خواهد شد تا سوخت فلز اتفاق بیافتد. این حالت بیشتر برای فولادهای کم کربن و کم آلیاژ به کار گرفته می‌شود.

  • روش قوس فلزی:

در روش قوس فلزی تمرکز بیشتر بر روی ذوب بیشتر تا سوزاندن است که در فولادهای مقاوم در برابر خوردگی با سایر فلزاتی که به سادگی خورده می‌شوند، کاربرد دارد.

بازارکار و دستمزد از شغل برشکاری زیر آب

با قرارگیری ایران در مجاورت آب‌ها، مثل دریای خزر و خلیج فارس و با پیشرفت روز افزون احداث‌های زیر آبی، رشته‌های غواصی صنعتی نیز تقاضای کاری بالا‌‌تری را طی چند سال اخیر تجربه کرده‌اند. آموزش برشکاری زیر آب نیز در دسته دوره‌ها و شغل‌های ‌‌‌‌پر‌متقاضی از جانب سازمان‌های فعال در این حوزه‌ها بوده که فعالیت‌هایی نظیر اکتشافات منابع نفت و گاز و احداث سازه‌‌ها جهت بهره برداری از این منابع، نصب یا تعمیر سازه‌‌های زیر آبی و تاسیسات دریایی، بازرسی‌‌ها، بازرسی دوره‌‌‌‌ای و تلاش در جهت نگهداری بهتر از سازه‌ها، پروژه‌‌های کوچک و بزرگ مرتبط و بسیاری از این قبیل کار‌ها انجام می‌دهند.

آن دسته از سازمان‌هایی که به دنبال افراد حرفه‌‌‌‌ای در این زمینه برای شرکت در پروژه‌های تعریف شده دارند را می‌توان به صورت زیر خلاصه کرد:

  • سازمان شیلات
  • سازمان بنادر و کشتیرانی
  • سازمان دریانوردی
  • سازمان محیط زیست
  • سازمان‌‌های فعال در حوزه منابع زیرزمینی مثل نفت و گاز
  • و …

ارزش و دستمزد این شغل از جهت کار در شرایط دشوار و ‌‌‌‌پر‌فشار آن تعیین می‌شد که به نسبت هر پروژه و ویژگی‌های آن میزان متفاوتی خواهد داشت. برخی از این عوامل تاثیرگذار بر میزان درآمد فرد را می‌توان به صورت زیر بیان کرد:

  • تجربه کاری فرد
  • عمق
  • بازه زمانی برای اجرای عمل برشکاری
  • تجهیزات به کار رفته
  • روش و یا تکنیک‌های انجام برشکاری زیر آب
  • موقعیت مکانی پروژه
  • کارفرما یا سازمان مسئول پروژه
  • و …

همچنین یکی دیگر از مواردی که بر میزان درآمد فرد موثر بوده، فصل کاری است؛ زیرا به طور مثال در فصولی مثل بهار و زمستان به دلیل شرایط آب و هوایی متغیر و امکان وقوع طوفان‌های ناگهانی، آسیب‌هایی به سازه‌های آبی وارد خواهد شد که فورا به بازرسی و تعمیر نیاز دارند. به همین دلیل در این فصول بازارکار ‌‌‌‌پر‌رونق‌‌تری برای این حوزه رقم می‌خورد.

دوره آموزش تخصصی چیلرهای جذبی

دوره بازرسی سازه‌های دریایی ؛

سازه های دریاییدر دنیای امروزی با پیشرفت روز افزون در زمینه‌های مختلف از صنایع و همچنین ورود به مناطق آبی جهت استفاده از مزایای پنهان آن، فعالیت‌های بسیاری مثل تعمیرات بدنه کشتی و اسکله و سازه‌های دریایی، اجرای سازه‌های سنگین، نصب و تعمیرات لوله‌های زیر آب، سکوهای استخراج و حفاری نفت و گاز و … صورت‌ می‌گیرد. شرایط کاری در این زمینه‌ها به دلیل احتمال وقوع حوادث پیش بینی نشده و پرفشار کار در زیر آب بسیار دشوار بوده و لازم است با دقت و نکته سنجی بسیاری انجام شود اما در مواردی لازم خواهد بود که یک ناظر حرفه‌‌‌ای به بازرسی زیر آب سازه‌های دریایی برای اطمینان از درستی شرایط یا بررسی‌های دوره‌‌‌ای برای اطمینان از عدم فرسودگی سازه‌ها بپردازد.

با انجام بازرسی‌های درست و اصولی‌ می‌توان نسبت به افزایش طول عمر سازه‌ها و در نتیجه برقراری امنیت در بنادر و صنایع مختلف دریایی مطمئن شد .

پیش نیازهای برشکاری زیرآب

عنوان مهارت‌هایی که در طول دوره آموزش داده‌ می‌شود ؛

  • بازرسی چشمی

  • شناخت مواد
  • انواع بازرسی
  • بررسی کامل و دقیق دستورالعمل بازرسی
  • ابزار شناسی
  • روش‌های استفاده از ایزار
  • شناسایی انواع نواقص و چگونگی برخورد با آن‌ها
  • مراحل بازرسی
  • کنترل و صدور مجوز
  • گزارش نویسی
  • ارزشیابی چک لیست‌ها
  • و …

پیش نیازهای شرکت در دوره بازرسی زیر آب سازه‌های دریایی

با بررسی دقیق تمام جوانب یک حرفه پیش از شروع دوره آموزشی‌ می‌توانید از تناسب آن با شرایط خود اطمینان حاصل کنید. همچنین برای شرکت در برخی دوره‌ها، ابتدا لازم است تا به کسب مهارت‌های اولیه متفاوتی برای درک بهتر مطالب مشغول شوید. پیش نیازهای شرکت در دوره بازرسی زیر آب سازه‌های دریایی به شرح زیر است:

  • دارا بودن گواهی تایید سلامت جسمی و روانی از جانب پزشک معتمد را‌ می‌توان به عنوان یکی از مهم‌‌ترین پیش نیازها در دوره‌ غواصی صنعتی معرفی کرد. قطعا هیچ موضوعی مهم‌‌تر از حفظ سلامتی افراد نیست به همین دلیل لازم بوده تا پیش از شروع دوره با انجام آزمایشات نسبت به عدم وجود مشکلات قلبی، شنوایی یا غیره اطمینان حاصل کنید.
  • برای شرکت در این دوره لازم است تا افراد دوره غواصی صنعتی سطح دو را برای اطمینان از توانایی اصول غواصی و شناور ماندن در آب، امداد و نجات، ارتباط زیر آبی با سایرین و غیره گذرانده باشد.
  • در خصوص پیش نیاز سنی و تحصیلی حداقل سن ۱۸ سال و تحصیلات دیپلم متوسطه پایه پیشنهاد‌ می‌شود.
  • داشتن مهارت غواصی اسکوبا برای شناور ماندن به کمک وسایل تنفسی یا بدون استفاده از آن‌ها از دیگر پیش نیاز‌های این دوره است.
  • همچنین برای شرکت در این دوره و راحتی در انجام فعالیت‌های عملی حتما لازم است تا فرد به یکی از چهار شنای اصلی (شنای قورباغه، کرال پشت، کرال جلو، شنای پروانه) و یا شناور موندن روی سطح آب آشنایی داشته باشد.

دوره آموزش تخصصی چیلرهای جذبی

دوره غواصی تک ستاره ؛

غواصی زیرآب پردیس فناوری کیش

مهارت غواصی در دسته فعالیت‌هایی قرار می‌گیرد که سرشار از ماجراجویی و هیجان است و در کنار آن یادگیری این مهارت در کنار تمام شگفتی‌ها، فضایی آرام را در دنیای پر هیاهو فراهم می‌آورد؛ به همین دلیل به تمام کسانی که دغدغه‌های فکری بسیار دارند، توصیه می‌شود که حداقل برای یک بار فعالیت‌های مربوط به دنیای زیر آب را امتحان کنند. یادگیری مهارت‌های غواصی در کنار آرامش بخشی و زیبایی، مزیت‌های بسیاری در بازارکار و موقعیت‌های شغلی گوناگون دارد که راهی برای پیشرفت در آینده را ایجاد می‌کند. در صورت علاقه به ورود در دنیای زیر آب، ابتدا لازم است تا آموزش غواصی تک ستاره (CMAS) یا آب‌های آزاد را پشت سر بگذارید و سپس به سطوح دیگر برای افزایش دانش بروید.

غواصی تنها به عنوان یک ورزش یا سرگرمی به حساب نمی‌آید بلکه رفته رفته و با گذشت زمان در زمینه‌های مختلفی ورود کرده است. در این حرفه توجه به نکات ایمنی و فراگیری درست مفاهیم بیشترین اهمیت را دارد تا بدون هیچ خطری سلامت جسمی و روحی را همراه با شور و نشاط فراوان برای شما ایجاد کند.

مهارت غواصی در دسته فعالیت‌هایی قرار می‌گیرد که سرشار از ماجراجویی و هیجان است و در کنار آن یادگیری این مهارت در کنار تمام شگفتی‌ها، فضایی آرام را در دنیای پر هیاهو فراهم می‌آورد؛ به همین دلیل به تمام کسانی که دغدغه‌های فکری بسیار دارند، توصیه می‌شود که حداقل برای یک بار فعالیت‌های مربوط به دنیای زیر آب را امتحان کنند. یادگیری مهارت‌های غواصی در کنار آرامش بخشی و زیبایی، مزیت‌های بسیاری در بازارکار و موقعیت‌های شغلی گوناگون دارد که راهی برای پیشرفت در آینده را ایجاد می‌کند. در صورت علاقه به ورود در دنیای زیر آب، ابتدا لازم است تا آموزش غواصی تک ستاره (CMAS) یا آب‌های آزاد را پشت سر بگذارید و سپس به سطوح دیگر برای افزایش دانش بروید.

غواصی تنها به عنوان یک ورزش یا سرگرمی به حساب نمی‌آید بلکه رفته رفته و با گذشت زمان در زمینه‌های مختلفی ورود کرده است. در این حرفه توجه به نکات ایمنی و فراگیری درست مفاهیم بیشترین اهمیت را دارد تا بدون هیچ خطری سلامت جسمی و روحی را همراه با شور و نشاط فراوان برای شما ایجاد کند.

معرفی دوره غواصی تک ستاره

به طور کلی توانایی شنا در زیر آب با استفاده از تجهیزات تنفس مصنوعی یا بدون آن‌ها، به عنوان غواصی شناخته می‌شود که در دوره‌های مختلف سطوح یک تا سه غواصی صنعتی و غواصی تک ستاره و غیره تشکیل شده تا علاقه‌مندان اقدام به افزایش توانایی‌های خود کنند. در خصوص دوره تک ستاره می‌توان گفت که در طول این دوره طبق استاندارد تعیین شده جهانی توسط CMAS شیوه‌های غواصی تا عمق 5 تا 20 متر به شرکت‌کنندگان آموزش داده شده و با بهره‌گیری از شیوه‌های آموزش تئوری و عملی، از مهم‌‌‌ترین مفاهیم ابتدایی در خصوص دوره را فرا می‌گیرید. از اصلی‌‌‌ترین مفاهیم در این دوره را می‌توان به شرح زیر بیان کرد:

  • تاریخچه، قوانین طلایی
  • آشنایی با وسایل و تجهیزات غواصی
  • نحوه صحیح ورود و خروج از آب
  • علائم غواصی
  • همیاری
  • حواس پنجگانه
  • تعادل و هم‌ فشاری‌ها
  • قوانین فیزیک
  • بیماری‌ها
  • حوادث غواصی
  • مختصری از جدول
  • تجهیزات ایمنی
  • تخلیه آب ماسک و اسنورکل
  • Roll Over
  • و …

غواصی زیرآب

این دوره آموزشی به عنوان سطح ورودی به غواصی صنعتی شناخته شده و هدف از برگزاری آن، آشنایی با اصول غواصی اسکوبا به افراد علاقه‌مند است تا این امکان وجود داشته باشد که بدون ایستگاه برداشت فشار و با استفاده از گاز تنفسی حداکثر تا عمق ۲۰ متری، با رعایت تمام نکات ایمنی بروند.

ابتدا در بخش تئوری آموزش با مفاهیمی مثل تجهیزات و سیگنال‌های غواصی، تأثیر مستقیم فشار، برداشت فشار، آشنایی و کار با جداول استاندارد، لاگ بوک و دایو کامپیوتر، برنامه‌ریزی، استانداردهای ایمنی و مفهوم غوص، مشکلات پزشکی مربوط به غواصی، انتخاب دایو سایت و محیط غواصی یاد گرفته و سپس به بخش عملی و فعالیت‌هایی مثل مهارت‌های غواصی اسکوبا در غواصی استخری و در آب‌های آزاد می‌رویم.

پیش نیاز‌های دوره غواصی تک ستاره

  • در دوره‌های غواصی CMAS و غواصی تک ستاره پیش نیاز‌های متفاوتی برای کاهش آسیب‌های احتمالی در نظر گرفته می‌شود:
  • پیش نیاز مهارت‌های ابتدایی شنا:
  • لازم است تا فرد با پایه مهارت شنا آشنا باشد اما لزومی ندارد که در این زمینه یک شناگر حرفه‌‌ای باشید. در صورتی که از توانایی شناور ماندن روی سطح آب و شنای پایه برخوردار باشید کفایت می‌کند.
  • پیش نیاز بدنی و سلامتی:
  • در این دوره نیاز به توان فیزیکی کافی و تمرکز بالا و حفظ آرامش است؛ به همین دلیل سلامت جسمانی و روانی بسیار اهمیت دارد. در نتیجه پیش از شروع دوره با آزمایش‌های کامل و بررسی‌ها توسط دکتر قابل اعتماد، از وضعیت جسمانی خود آگاه باشید. این چکاپ‌ها مربوط به مسائل قلبی، شکستگی‌ها، شنوایی و غیره‌ می‌شود که در صورت هر گونه مشکلی ابتدا باید به درمان و مشورت با پزشک پرداخت.
  • پیش نیاز سنی:
  • فراگیری غواصی در هر سنی امکان پذیر است و حتی کودکان نیز می‌توانند با شرکت در دوره‌های مخصوص به یادگیری این مهارت مشغول شوند.
  • پیش نیاز محیطی:
  • اغلب اوقات یادگیری در آب‌های آزاد و دریاها اتفاق‌ می‌افتد، مگر در شرایطی که آموزش در فضاهای بسته باشد که در این صورت به یک دوره اولیه برای امادگی ورود به آب‌های آزاد نیاز پیدا خواهیم کرد.

دوره آموزش تخصصی چیلرهای جذبیدوره بازرسی شناورهای دریایی (قایق و کشتی) ؛

بازرسی سازه های دریایی - کشتی و قایقراهکارهای متعددی برای افزایش ایمنی بنادر توسط سازمان‌های بین‌المللی پیشنهاد شده است که کنترل و بازرسی کشتی‌ها یکی از این راهکارها می‌باشد. کنترل و بازرسی کشتی معمولاً به دو صورت است. کشتی‌هایی که قصد ترک بندر را دارند که معمولاً در کنار اسکله پهلو می‌گیرند و کشتی‌هایی که قصد ورود به بندر را دارند جهت بالا بردن سطح ایمنی شناورها و حفاظت از محیط زیست و همچنین متمایز نمودن شناورهای غیراستاندارد از استاندارد پس از ورود شناور‌ها به بندر با اولویت‌بندی و انتخاب این شناورها اقدام به کنترل و بازرسی آنها می‌گردد .

بازرس شخصی است که از طرف مرجع دریایی مجاز به انجام بازرسی بر روی شناور می‌باشد و منحصرا در برابر سازمان پاسخگو می‌باشد.

بازرسی سازه های دریایی - پردیس فناوری کیشمهم‌ترین وظایف و مسئولیت‌های این افسر شامل کنترل و بازرسی گواهینامه‌های ایمنی کشتی بر اساس کنوانسیون‌های بین­المللی، کنترل مدارک لازم جهت تخلیه زائدات نفتی و تجهیزات مربوطه به‌منظور جلوگیری از آلودگی آب‌های تحت حاکمیت توسط کشتی بر اساس کنوانسیون مارپل، جلوگیری از خرابی کشتی­هایی که ایمنی و دریانوردی آنها به خطر خواهد افتاد و یا موجب آلودگی محیط زیست دریایی خواهند شد و مشخص نمودن معایب و نواقص موجود و تکمیل فرم‌های موجود می‌باشد .

دوره آموزش تخصصی چیلرهای جذبی

دوره های فنی و مهندسی ویژه با درآمد بالا

دوره آموزش تخصصی چیلرهای جذبی


ارتباط‌‌ با‌ ما :

تلفن : ۰۲۱۶۶۱۷۶۱۹۶       ۰۲۱۶۶۵۶۹۷۶۲      ۰۹۰۵۹۶۲۶۹۰۰

نشانی : خیابان جمالزاده‌شمالی بعد از بلوار‌کشاورز پلاک ۴۱۴ طبقه ۳ واحد ۵

شبکه‌های‌اجتماعی‌پردیس‌فناوری‌کیش :

کانال‌تلگرام: kishtech@

 اینستاگرام :   rahyaranlms         kishtech.ir

آپارات:  kishtech