حذف اکانت تلگرام !

گزینه حذف حساب کاربری به صورت پیش‌فرض در مسنجرتلگرام وجود ندارد و برای حذف حساب خود باید ابتدا وارد سایت تلگرام شده و از طریق وب‌سایت اقدام به حذف حساب کاربری (اکانت) تلگرام خود کنید.

مراحل حذف اکانت‌ تلگرام Delete Telegram account یک مسیر شش گانه است که بلافاصله و پشت سر هم انجام می‌پذیرد. روش کار بدین صورت است:

۱-ابتدا باید به آدرس اینترنتی my.telegram.org/deactivate رجوع کنید.

۲-پس از ورود به آدرس بالا که مربوط به سرویس تلگرام می‌باشد، از شما شماره موبایل خواسته می‌شود که باید شماره موبایلی که با آن درحال حاضر در تلگرام فعالیت دارید را وارد کرده و گزینه Next را بزنید.

۳-در صفحه بعد باید رمز عبوری که برایتان در تلگرام فرستاده شده است را در کادر مربوط به password وارد کنید و گزینه sign in را بزنید.

۴- در صفحه بعد روی گزینه Done کلیک کنید.

۵: در مرحله پایانی از شما تایید حذف اکانت را می‌خواهد که برای این کار با زدن بر روی گزینه قرمز رنگ Yes, delete my account اکانت شما پاک خواهد شد.

۶: درصورت موفقیت‌آمیز بودن عملیات حذف‌اکانت، پیغامی به شکل زیر نمایش داده خواهد شد که به منزله تایید و موفقیت آمیز بودن عملیات است.

پس از انجام این عملیات دیگر قادر به بازیابی اکانت تلگرام خود نخواهید بود. پس از حذف اکانت شما از تلگرام، دوستانتان اکانت شما را دیگر با نام شما نمی‌بینند بلکه بجای نام شما گزینه Deleted Account را مشاهده خواهند کرد؛ یعنی دیگر آثاری از عکس، شماره، آیدی و نام شما در تلگرام دوستانتان نخواهند ماند. همچنین پیام‌هایی که تاکنون برای دوستانتان فرستاده‌اید، همچنان باقی می‌مانند مگر دوستانتان آن را حذف کرده باشند.

[mx_livechat width="400" height="600"]