نخستین گوشی تاشدنی دنیا
فلکس پای معرفی شد؛ نخستین گوشی تاشدنی دنیا با نمایشگر ۷.۸ اینچ و قیمت بالا
پردیس فناوری کیش:فلکس پای نخستین گوشی تاشدنی دنیا است که ساعاتی پیش توسط شرکت Royole با قیمت بالا و مشخصات فنی مناسب، معرفی شد.
ساخت گوشی با نمایشگر تاشدنی، موضوعی است که از مدتها پیش توسط چندین شرکت مطرح دنیا موردبحث قرار گرفته و خیلیها منتظر هستند تا سرانجام نخستین مدل این دستگاه را نظاره کنند. درحالی که خیلیها انتظار داشتند سامسونگ به نخستین شرکت دنیا با گوشی تاشدنی تبدیل شود،Royole ساعاتی پیش از ساخت یک گوشی با چنین مشخصهای خبر داد.
گوشی هوشمندفلکسپای که در دستهی محصولات تاشدنی قرار میگیرد، در نگاه اول هماندازهی تبلتهای امروزی است و پس از تا شدن، حجمی بهاندازهی یک کتاب کوچک اشغال میکند.
تصاویر و ویدیوهای منتشرشده از فلکسپای نشان میدهند که این دستگاه از طراحی آنچنان حرفهای بهره نمیبرد و بیشتر شبیه نمونهی اولیهی گوشیهای تاشدنی است.
در ضمن، این گوشی بههنگام تاشدن، بسیار قطور میشود و این میتواند نکتهای منفی برای آن بهشمار بیاید. در کنار این موارد، بههنگام تا کردن نمایشگر فلکسپای، در مواقعی نرمافزار گوشی سردرگم میشود و عملکرد دقیقی از خود نشان نمیدهد.
گوشی FlexPai که با شعار Unfold the Next Decade معرفی شده است، از نسل دوم نمایشگرهای تاشدنی فوق باریک Royole با امکان چرخش ۱۸۰ درجهای بهره میبرد.
در فلکسپای از نمایشگر بزرگ ۷.۸ اینچی تمامرنگی استفاده شده است که روی آن، سه لایهی محافظ وجود دارد. بهعلاوه این گوشی تاشدنی از ویژگی شارژ سریع هم پشتیبانی میکند؛ به اینصورت که در ۵ دقیقهی نخست، باتری ۶ هزار میلیآمپرساعتی آن، ۲۰ درصد شارژ میشود.
شرکت Royole مدعی شده است که نمایشگر این گوشی پس از بیش از ۲۰۰ هزار بار تا شدن، همچنان بهخوبی کار میکند و دچار مشکل نمیشود. همچنین این نمایشگر گسترهی رنگی وسیعی را ارائه میدهد و ضمن داشتن کنتراست بالا، زاویهی دید مناسبی هم دارد (تاکنون در مورد وضوح این نمایشگر، صحبتی به میان نیامده است).
گوشی تاشدنی فلکسپای برای پردازش وظیفههایی که به آن محول میشود، از پردازندههای نسل بعد سری اسنپدراگون ۸ کوالکام بهره میگیرد؛ پردازندهای که مبتنی بر لیتوگرافی ۷ نانومتری و الگوریتم جدید هوش مصنوعیاست و پتانسیل این را دارد که عملکرد بسیار خوبی از خود برجای بگذارد.
در نخستین گوشی تاشدنی دنیا، از دو دوربین ۱۲ و ۱۶ مگاپیکسلی استفاده شده است که میتوانند ثبت تصاویر و ویدیوها را به امری جذاب تبدیل کنند. این دستگاه همچنین دارای حالت مالتی تسکینگ کاربردی است که میتواند برای خیلیها خوشحالکننده باشد.
با همهی اینها، نباید فراموش کنیم که فلکسپای قرار است در آیندهای نزدیک، رقبای قدرتمندی را در مقابل خود ببیند. گوشی تاشدنی سامسونگ طبق شنیدهها قرار است هفتهی آینده در کنفرانس توسعهدهندگان این شرکت حضور داشته باشد. در کنار اینها گفته میشود که الجی و هواوی هم از مدتها پیش، کار روی گوشی تاشدنی اختصاصی خود را آغاز کردهاند.
حال باید دید که آیا فلکسپای شما را هیجانزده میکند؟