معرفی 5 مدل آسانسور

 

آسانسور ابزاری که چالش‌های بالا یا پایین رفتن از پله را برای ما به طور کامل رفع کرده است. این وسیله به گونه‌ای با زندگی ما انسان‌ها پیوند خورده که شما کمتر ساختمانی را خواهید یافت که آسانسور در آن به کار نرفته باشد.

در طول فعالیت‌های روزمره و استفاده از این دستگاه شاید هیچ‌ وقت به این فکر نکرده باشیم که ممکن است این وسیله انوع مختلفی نیز داشته باشد. آسانسور‌ها براساس مکانیزم داخلی، نیروی محرکه و نوع کاربرد آن‌ها به 5 دسته تقسیم می‌شوند که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

آسانسور کششی

این نوع آسانسورها از نوع آسانسورهای برقی بوده و از ویژگی کششی توسط سیم بکسل‌ها استفاده می‌کند. در این نوع از آسانسورها عمده انرژی مورد نیاز دستگاه از موتور که در موتور خانه تعبیه شده گرفته می‌شود. در مدل یک وزنه تعادل نیز وجود دارد که با ایجاد اختلاف وزن باعث حرکت کابین می‌شود. این نوع از آسانسورها جزء قدیمی‌ترین و رایج ترین آسانسورها هستند که قابلیت استفاده برای ارتفاع بالا و مصرف کم انرژی را می‌توان از مهم ترین مزایای آن به شمار آورد.

آسانسور مغناطیسی

در این نوع از آسانسورها از انرژی مغناطیسی برای حرکت کابین استفاده می‌شود؛ و در این مدل دیگر نیازی به کابل و موتورخانه نیست. از مزایایی آن می‌توان به ایمنی بالای آن اشاره کرد اما نسبت به سایر مدل‌های آسانسور گران تر است.

آسانسورهای پیچی

این مدل از آسانسورها مناسب خانه‌هایی با 4 طبقه و فضایی محدود برای نصب آسانسور است. در مدل پیچی یک پیچ بلند یک مهره و یک تسمه وظیفه حرکت کابین را بر عهده دارند. بر خلاف استفاده از موتور در این مدل نیازی به وجود موتور خانه نیست به دلیل این که موتور آسانسورهای پیچی روی بدنه نصب می‌شود. امینت آسانسورهای پیچی به حدی بالاست که به آن‌ها لقب آسانسورهای بدون سقوط داده‌اند.

آسانسور هیدرولیک

فشار روغن موجود در پمپ روغن و جک هیدرولیک عامل حرکت کابین در آسانسورهای هیدرولیکی است. این نوع آسانسور در ارتفاع‌های کم تر استفاده می‌شود و به آسانسورهای خانگی معروف هستند. به دلیل نبود کادر وزنه در طراحی این آسانسورها نیاز به موتور قوی تری نسبت به آسانسورهای کششی دارد.

از مزایای استفاده از این آسانسور می‌توان به نصب آسان و سریع تر، کم تر بودن هزینه تعمیر و نگهداری، نرمی و کم صدا بودن در زمان حرکت آسانسور، توانایی بالا در جا به جایی بارهای بسیار سنگین، امنیت بسیار بالا و عدم نیاز به موتورخانه در پشت بام اشاره کرد.

آسانسور پنوماتیک

مکان استفاده از آسانسورهای پنوماتیک درون خانه‌های 2 تا 4 طبقه است (دوبلکس و …..) و جهت جا به جایی محدود بار و انسان مورد استفاده قرار می‌گیرند. این آسانسورها به طور معمول توانایی جا به جایی 240 کیلوگرم بار را دارند. آساسنورهای پنوماتیک فاقد موتور بوده و از سیستم وکیومی برای حرکت کابین استفاده می‌کند. معایب این سیستم پر سر و صدا بودن آن است و از مزایای آن، می توان به صرفه جویی در فضا اشاره کرد.


ارتباط‌‌با‌ما : 
تلفن : ۰۲۱۶۶۱۷۶۱۹۶       ۰۲۱۶۶۵۶۹۷۶۲      ۰۹۰۵۹۶۲۶۹۰۰
نشانی : خیابان جمالزاده‌شمالی بعد از بلوار‌کشاورز پلاک ۴۱۴ طبقه ۳ واحد ۵
شبکه‌های‌اجتماعی‌پردیس‌فناوری‌کیش :
سامانه‌آموزش‌مجازی‌رهیاران : www.rahyaranlms.ir 
کانال‌تلگرام kishtech@ 
 اینستاگرام    rahyaranlms            kishtech.ir