۶ مورد از بهترین سرویس های فضای ابری

پردیس فناوری کیش_طرح مشاوره تخصصی صنعت و مدیریت_ گروه_فناوری_اطلاعات

با افزایش حجم فایل‌ها و داده‌ها، و دسترسی و امنیت موردنیاز برای نگه‌داری فایل‌ها نیاز ما به فضاهای ذخیره‌سازی با حجم بالا و دسترسی آسان بیشتر شده است.

مزیت استفاده از سرویس های فضای ابری

یکی از بهترین مزایای استفاده از سرویس‌های ابری دسترسی همیشگی در هر زمان و با استفاده از هر دستگاهی به تمام فایل‌های خود دسترسی داشته باشد.

از دیگر مزایای استفاده از فضاهای ابری می‌توان به افزایش حجم موردنیاز در هر زمان اشاره کرد که این سرویس به‌ویژه برای افرادی که از فضای داخلی کمی برخورداند.

استفاده از سرویس‌های ابری از امینت بسیار بالایی برخوردار است.

یکی از مزایای ذخیره‌ی ابری داده‌ها این است که در هر زمان و مکانی که باشید، با استفاده از هر دستگاهی می‌توانید به فایل‌های خود دسترسی داشته باشید. به‌علاوه، در صورت استفاده از سرویس ابری فضای محدود حافظه‌ی دستگاه خود را کمتر اشغال خواهید کرد.

هارد های اکسترنال

یکی از روش‌هایی قابل‌استفاده برای در دست داشتن فایل‌های موردنیاز استفاده از هارد های اکسترنال یا فلش‌هایی با حجم بالا می‌باشد. که البته با استفاده از هارد های اکسترنال شما بدون نیاز به دسترسی اینترنت و با سرعت بالاتری نسبت به سرویس‌های فضای ابری می‌توانید فایل‌ها موردنیاز خود را در دسترس داشته باشید. اما استفاده از هارد های فیزیکی معایبی نیز دارند که زیر به آن‌ها می‌پردازیم.

قیمت بالا خرید

از اصلی‌ترین معایب هارد های اکسترنال می‌توان بالا بودن قیمت خرید برای مصرف‌کننده اشاره کرد.

نداشتن قابلیت آپدیت حجم

با افزایش حجم فایل‌ها هرساله از ارش حجمی هارد ها و فلش‌های قدیمی کاسته می‌شود. به طور مثال هارد های ۵۰۰ گیگابایت در چند سال آینده از ارزش کمتری برخوردار هستند. اما در فضای ابری شما می‌توانید هرساله سرویس های فضای ابری خود را به‌روز کنید و نسبت به استفاده خود حجم فضای ابری خود را افزایش دهید.

درصد بالای خرابی

برای اکثر ما پیش‌آمده که فلش یا هارهای اکسترنال یا اینترنال بعد از گذشت مدتی استفاده دچار مشکل شده و فاقد استفاده شد، درصورتی‌که اطلاعات مهمی در هارد خود داشته باشیم امکان بازگردانی فایل‌ها بسیار دشوار و در برخی موارد غیرقابل بازگرداندن است.

و در آخر می‌توان به این نکته اشاره داشت که هارد ها و یا فلش همه‌جا در اختیار ما نیستند و امکان سرقت یا گم‌شدن آنها نیز وجود دارد.

برای جلوگیری از مشکلات بالا ما استفاده از فضای ابری را به شما پیشنهاد می‌دهیم. در ادامه مقاله به معرفی ۶ مورد از بهترین سرویس‌های فضای ابری خواهیم پرداخت.

معرفی بهترین سرویس دهنده های ابری

دراپ‌باکس DropBox مجله فناوری برتر

۱. دراپ‌باکس DropBox

یکی از بهترین سرویس های فضای ابری می‌باشد. که در سال ۲۰۰۷ توسط درو هوستون و آرش فردوسی ایجادشده است. با ایجاد اکانت در دراپ باکس شما می‌توانید از فضای ابری که در اختیار شما قرار داده می‌شود استفاده کنید. البته این فضا در اکانت های رایگان معادل ۲ گیگابایت که امکان اضافه کردن فضای رایگان آن نیز وجود دارد.

شما میتوانید برنامه های دراپ باکس را بر روی تمامی سیستم عامل ویندوز و اندروید و iso میتوانید نصب و استفاده کنید.قابلیت اشتراک‌گذاری فایل‌ها و پوشه‌ها مزیت‌های زیادی دارد و با استفاده از آن می‌توانید فایل‌هایتان را از راه‌های مختلف در وب یا در بین اپ‌ها به اشتراک بگذارید.شما میتوانید برای لینک های ارسالی تاریخ انقضا قرار دهید.
با دراپ باکس می‌توانید فایل‌ها و اسناد خود را با دیگر کاربران همین سرویس به اشتراک بگذارید.

قابلت نصب بر روی :ویندوز ، مک ، اندروید ، IOS

فضای رایگان : ۲ گیگابایت

مزایا : قابلیت نصب بر روی تمام دستگاه ها ، اشتراک گذاری فایل‌ها

معایب : دسترسی ضعیف مدیریت فایل‌ها و ضعیف بودن بخش آفیس

 

گوگل درایو مجله فناوری برتر

۲. گوگل درایو Google Drive

سرویس گوگل درایو به‌صورت پیش‌فرض روی دستگاه‌های اندرویدی وجود دارد. این سرویس در سال ۲۰۱۲ راه‌اندازی شده است. از معایب سرویس گوگل درایو می‌توان به رابطه کاربری نسخه وب آن اشاره کرد. برای کاربری راحت‌تر در سیستم عامل‌های ویندوز و مک می‌توانید از برنامه گوگل داریو استفاده کنید که امکان Drag & Drop را دارا می‌باشد.

با ایجاد اکانت در گوگل داریو این سرویس ۱۵ گیگابایت فضای رایگان را در اختیار کاربرانش قرار میده.

دو مورد از مهم‌ترین و برجسته‌ترین ویژگی‌های گوگل درایو، امکان اشتراک اسناد با افرادی که کاربر گوگل درایو نیستند، و همچنین توانایی همکاری بر روی اسناد به‌طور همزمان است. فایل‌های اشتراکی را می‌توان به‌صورت عمومی به اشتراک گذاشت تا هر فردی که لینک آن‌ها را در اختیار دارد به آن‌ها دسترسی یابد و یا این‌که به‌طور خصوصی به اشتراک گذاشت تا صاحبان ایمیل یا کاربران خاص به آن دسترسی داشته باشند.

قابلت نصب بر روی :ویندوز ، مک ، اندروید ، IOS

فضای رایگان : ۱۵ گیگابایت

مزایا : قابلیت نصب بر روی تمام دستگاه ها ، اشتراک گذاری فایل‌ها ، دسترسی بسیار خوب برای مدیریت فایل‌ها

معایب : پیچیدگی رابطه کاربری نسخه وبمگا Mega

۳. مگا Mega

مگا یکی از سرویس‌های ذخیره‌سازی ابری محبوب است که کاربران زیادی از این سرویس استفاده می‌کنند. مگا از رابطه کاربری بسیار ساده و دوستانه‌ای برخوردار است. در سرویس مگا تمامی فایل‌های ذخیره‌شده در آن به‌صورت رمزگذاری خواهد بود. امنیت، پشتیبانی از تمام پلتفرم‌ها و فضای رایگان زیادی که سرویس مگا در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد باعث افزایش محبوبیت این سرویس شده.

قابلت نصب بر روی :ویندوز ، لینوکس ، مک ، اندروید ، IOS

فضای رایگان : ۵۰ گیگابایت

مزایا : قابلیت نصب بر روی تمام دستگاه ها ، فضای رایگان بسیار زیاد ، رابطه کاربری ساده

 

وان درایو One Drive

۴. وان درایو One Drive

ماکروسافت وان درایو که کاربران قدیمی این سرویس، آن را با نام اسکای درایو می‌شناسند و از شهرت بسیار زیادی در میان کاربران برخوردار است. وان درایو نیز مانند دیگر رقیب‌ها امکان آپلود و همگام‌سازی فایل‌ها را بر روی فضای ابری امکان‌پذیر می‌کند.

وان درایو به‌صورت پیش‌فرض بر روی ویندوز ۱۰ وجود دارد و برای استفاده از آن نیاز به دانلود برنامه نخواهید داشت. ایجاد تغییر مستقیم فایل‌های آفیس در این سرویس از دیگر مزایای آن محسوب می‌شود. فضای رایگان که وان درایو در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد ۵ گیگابایت است.

قابلت نصب بر روی :ویندوز ، ویندوز‌موبایل ، مک ، اندروید ، IOS

فضای رایگان : ۵ گیگابایت

مزایا : قدرت و کارایی بالا در محصولات ماکروسافت ، قابیت ریستور فایل ها

معایب : عملکرد نسبتا ضعیف در پلتفرم های به جز ماکروسافت

 

آی کلود iCloud

۵. آی کلود iCloud

آی کلود سرویس ابری شرکت اپل است که به‌صورت پیش‌فرض بر روی گوشی‌های آیفون تبلت های آیپد و مک بوک ها وجود دارد. که البته می‌توان از iCloud در ویندوز هم استفاده کرد.
در نسخه آی کلود شما متوانید بدون پرداخت هزینه از ۵ گیگابایت فضای رایگان ابری استفاده کنید که این فضا نسبت به رقیب خود در اندروید کمتر می‌باشد و پشتیبانی نکردن از اندروید باعث شده تا نتواند به‌اندازه سرویس‌های ابری دیگر مورد استقبال قرار بگیرید.

با استفاده از iCloud می‌توانید تمامی اطلاعات خود را در فضایی امن ذخیره داشته باشید و در هرزمانی به‌روزرسانی کنید.

قابلت نصب بر روی :ویندوز ، مک ، IOS

فضای رایگان : ۵ گیگابایت

مزایا : قدرت و کارایی بالا در محصولات اپل

معایب : پشتیبانی نکردن از اندروید

 

باکس Box

۶. باکس Box

سرویس فضای ابری باکس به عنوان ۶ مین سرویس محبوب در میان کاربران قرار دارد. از معایب سرویس باک می‌توان به محدودیت حجم فایل آپلود در نسخه رایگان آن اشاره کرد که در فضای ۱۰ گیگابایت رایگانی که در اختیار کاربران قرار می‌دهد امکان آپلود فایل‌هایی با حجم بالاتر از ۲۵۰ مگابایت وجود ندارد.

البته در بعضی از سرویس‌های باکس این محدودیت وجود ندارد.

قابلت نصب بر روی :ویندوز

فضای رایگان : ۱۰ گیگابایت

مزایا : قدرت و کارایی بالا در ویندوز

معایب : نداشتن نسخه موبایل و مک ، محدودیت حجم آپلود