گزارش کارگاه آنلاین برندینگ و بازاریابی میگو
کارگاه آنلاین برندینگ و بازاریابی میگو در سبد داخلی در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۹:۰۰ صبح الی ۱۵:۰۰ در سه بخش توسط جناب آقای دکتر پژنگ با همکاری اداره کل شیلات استان هرمزگان در مجموعه پردیس فناوری کیش(کیش تک) برگزار گردید .
اهداف دوره :
- حمایت از کسب و کارها
- حمایت ازتولیدکنندگان
- ایجادا ارتباط بین تولیدکنندگان و بازارمصرف
- مهارت آموزی
- ایجاد ارتباط بین دانشگاه و بازارکار
- گسترش مصرف میگو به عنوان شناخته شده ترین و پرمصرف ترین غذای دریایی
- افزودن میگو درسبد غذایی خوانوارها به عنوان ماده غذایی سرشار از کلسیم ، ید، پروتئین ، با خواص: کالری پایین ، حفظ سلامت پوست و مو و ناخن ، جلوگیری از کمخونی ، کاهش خطر کمکاری تیروئید ، تقویت استخوانها ، جلوگیری از ابتلا به سرطان ، موثر درجلوگیری از به وجودآمدن التهاب ، جلوگیری از بیماری قلبی و دیابت ، حفظ سلامت چشمها ، حفظ سلامت مغز ، جلوگیری از ریزش مو ، کاهش خطر سکته و حملات قلبی ، بهبود سنتز پروتئین عضلات و…
مزیت های دوره :
- مشاوره جهت احداث حوضچه های پرورش میگو
- مشاوره جهت اخذ مجوزهای لازم پرورش میگو
- مشاوره جهت بازاریابی و بازارسازی تولیدکنندگان
- مشاوره جهت افزایش تولید و بهروری پرورش میگو
- مشاوره جهت بهبود کیفیت و بسته بندی پرورش میگو
- مشاوره جهت ورود به بازار پرورش میگو
- مشاوره جهت صادرات میگو
مخاطبان دوره :
- پرورش دهندگان و آبزیان میگو
- صاحبان مشاغل
- دانشجویان
- افرادجویای کار
- علاقه مندان
دوره جدید این مهارت متعاقبا اعلام خواهد شد ، برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.rahyaranlms.ir و تلگرام kishtech@ و اینستاگرام _kishtech.irلینک پیش ثبت نام www.portal.kishtech.ir مراجعه نمایید.
ارتباط با ما :
تلفن : ۰۲۱۶۶۱۷۶۱۹۶ ۰۲۱۶۶۴۹۳۵۲۷ ۰۹۰۵۹۶۲۶۹۰۰
نشانی : بلوارکشاورز خیابان ۱۶ آذر انتشارات دانشگاه تهران پلاک ۵۴ طبقه۵ واحد ۹
ثبت نام از طریق سایت زیر
شبکه های اجتماعی پردیس فناوری کیش :
سامانه آموزش مجازی رهیاران : www.rahyaranlms.ir
کانال تلگرام kishtech@
اینستاگرام kishtech.ir_ kishtech.ir
لینکدین www.linkedin.com