اتحادیه تولید و تجارت آبزیان ایران و شرکت سلامت آزمون حلال با همکاری سازمان نظام دامپزشکی و مرکز رستا در سامانه آموزش مجازی رهیاران در ۱۸ و ۱۹ خرداد در دو جلسه آموزشی سه ساعته برگزار می نماید:
✅ وبینار تخصصی “مروری بر GHP، GMP و HACCP در صنایع شیلات” امنیت غذایی و بیماری های منتقله از غذا، روش های مختلف کنترل بهداشتی در آبزیان
📝 دارای ۵ امتیاز بازآموزی از نظام دامپزشکی و صدور گواهی رسمی
✅ مدرس آقای دکتر کاظم عبدی متخصص بهداشت و بیماری های آبزیان
📄 سر فصل ها:
اصول GHP و GMP در صنایع غذایی آشنایی با ۵ مرحله مقدماتی اجرای سیستم HACCP مروری بر ۷ اصل اجرای سیستم HACCP